Sinterklaasactiviteiten Sportstichting Zuidplas drukbezocht

 In de week voorafgaand aan 5 december konden de kinderen uit de gemeente Zuidplas meedoen aan verschillende sportactiviteiten in Sinterklaassfeer. In Zwembad de Zuidplas in Moordecht stonden zondag 27 november Pieten klaar tijdens het Pietenzwemmen. Een week later verhoogden de Pieten de sfeer in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tussendoor verplaatsten de Pieten zich naar de sporthallen waar donderdag en vrijdag een heus Pietenparcours klaar stond. Ook aan de allerkleinste had de Sint gedacht. Zij konden zich maandagochtend uitleven tijdens de Pieten Peutergym.

Ruim 350 enthousiaste kinderen uit de gemeente Zuidplas kwamen afgelopen week in actie op het Pietenparcours in de Parkzoomhal en Sporthal De Zuidplas. De kinderen konden hieraan voorafgaand een schoentje versieren en inleveren op een van de sportlocaties. Aan het eind van het parcours konden de schoentjes, gevuld met een kleine attentie, weer worden opgehaald. Uiteraard mocht een echt Pietendiploma niet ontbreken. Tijdens het drukbezochte Pietenzwemmen konden de zwemmers onder leiding van de Pieten meedoen met leuke spellen.  

Sportstichting Zuidplas trapte met de Sinterklaasactiviteiten een drukke periode vol leuke en sportieve evenementen af. Zo is er de komende periode een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd, freerunnen voor de kinderen en kunnen bezoekers van de zwembaden in de kerstvakantie lichtjeszwemmen. Meer informatie over deze en andere activiteiten is te vinden op de website www.actiefinzuidplas.nl

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.