Nieuwerkerkers Bappie en Marijeta Tetteroo schitteren in RTL 5 programma ‘Bij Ons Op Het Kamp’

De Nieuwerkerkers Bappie en Marijeta Tetteroo zullen deze maand te zien zijn in het RTL 5 programma ‘Bij Ons Op Het Kamp’. In dit programma wordt de kijker meegenomen in de trotse gemeenschap van woonwagenbewoners.

Nederland telt ongeveer 35 duizend mensen die in een woonwagen wonen, verdeeld over ruim elfhonderd kampen. Die kampen worden met een scheef oog bekeken. Want wie zijn die vreemden achter die grote muren en hekken van het kamp? Waarom zijn ze zo gesloten? Wat doen die mensen daar de hele dag? De overheid ziet de kampen liever verdwijnen en daardoor wordt het voor woonwagenbewoners steeds moeilijker om een staplek te krijgen. En zo dreigt een bijzondere familiecultuur verloren te gaan

In dit nieuwe seizoen komen we oude bekenden als de Eindhovense Liesbeth & Gijs, autoverkoper Tony en Lizette – de jurkenmaakster van het zuiden – tegen. Kermisexploitanten Wim & Jose zijn nieuw dit seizoen. We volgen ze op hun laatste route met hun attractie Wimpie’s Prijzenpaleis. Na dit kermisseizoen houden ze het voor gezien, en gaan ze met pensioen. Een emotionele beslissing. Daarnaast maakt het koppel Antonio & Frans hun opwachting. We gaan met ze mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie & Marijeta van het kamp in Nieuwerkerk aan de IJssel. De jonge ondernemers runnen een sportschool, een ijszaak en een exclusief taartenbedrijf.

Bekijk hieronder de promo met onze Nieuwerkerkers in de hoofdrol:

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.