Een bord vol waardering voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het hart van de samenleving en verdienen het om gewaardeerd te worden. Daarom organiseerde het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting ZO! van maandag 3 oktober tot en met dinsdag 11 oktober diverse waarderingsactiviteiten voor vrijwilligers in Zuidplas.


Inwoners die vrijwilligerswerk doen konden zich inschrijven voor een workshop bloemschikken in Moerkapelle of Moordrecht, deelnemen aan een Live Cooking Lunchbuffet bij Van der Valk in Nieuwerkerk of een barbecue bij Swanla in Zevenhuizen. Ruim vijfhonderd vrijwilligers namen deel aan de activiteiten, die (letterlijk) goed in de smaak vielen. “Het was een heel gezellige én lekkere lunch. Dank voor goeie organisatie!”, aldus vrijwilligster Heidi. 

Meer informatie over vrijwilligerswerk in Zuidplas, trainingen en waarderingsactiviteiten is te vinden op www.stzo.nl/vrijwilligerswerk

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl


Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.