Nieuwerkerk loopt warm voor gratis pizza

Nieuwerkerk wist zaterdag 10 september warm te lopen voor een gratis pizza. De bekende Pizzeria Domino ‘s in winkelcentrum Reigerhof  organiseerde een ludieke actie waarbij men gratis pizza’s uitdeelde.

En dat betekende dat de Domino’s medewerkers hard aan het werk moesten om de de lange rij wachtenden te voorzien van Pizza Margaritha, Pizza Pepperoni of Pizza Chicken Kebab. Mede door aandacht op onze Nieuwerkerkse Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker ontstond er tussen 15.00 – 16.00 uur een enorme toeloop van Nieuwerkerkers die wel trek hadden in een Italiaanse traktatie. Domino’ s laat weten dat de actie waarbij er 450 pizza ‘s zijn uitgedeeld zeer geslaagd is.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.