Zonnig succes voor de 12e De Haij & Van der Wende
Advocaten Lions Zuidplas Rally

Zevenhuizen – Ondanks de dreigende regen genoten bijna vijftig equipes op zaterdag 10 september van de mooie route en uitdagende vragen tijdens de 12 e editie van de De Haij & Van der Wende Lions Zuidplas rally. Met de opbrengst van de loop ondersteunt Lionsclub Zevenhuizen een aantal goede doelen.

Commissievoorzitter Johan Hogervorst was vrijdag al druk bezig met de opbouw van het terrein: “De regen kwam met bakken naar beneden en ik was echt wel wat bezorgd”, zo vertelt hij, “maar op de zaterdag zelf was het droog en scheen er een heerlijk zonnetje in de middag”.

Dat betekende dan ook dat op de 12e editie van de De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally de cabrio’s de dakjes open konden houden. Bijna vijftig equipes deden mee met deze rally en haalden, sommigen met goed en sommigen met wat minder goed resultaat, de finish. De route dit jaar leidde onder andere over smalle polderweggetjes. Een deelnemer vertelt: “Ik ben toch vrij bekend met de omgeving, maar ik had deze prachtige polders met authentieke boerderijen nog niet eerder ontdekt. Het was zeer geslaagd!”.

De opbrengst van De Haij & Van der Wende Advocaten Lions Zuidplas rally is zoals gebruikelijk bestemd voor de goede doelen. Dit jaar zijn dit onder andere Stichting Breath (opvang van kinderen in Oekraïne), Hennipgaarde Zevenhuizen (natuurspeeltuin), Cape Cruising 4 Kids (Samen (st)rijden voor zieke kinderen in het GHZ), Stichting Jarige Job (verjaardagsboxen voor kinderen in armoede, regio Gemeente Zuidplas), 100Weeks (ondersteuning van vrouwen in extreme armoede in Afrika), Leontienhuis (hulp bij het herstel van een eetstoornis) en een uitje met de ouderen van woonzorgcentrum Beth-San Moerkapelle en de Zevenster Zevenhuizen.

Foto’s en achtergrond van de goede doelen zijn via de Facebook pagina Lions Zevenhuizen en website terug te vinden. Lionsclub Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.