Brasserij de Berg gaat terug naar de 90’s en 00’s

Advertentie- Herken jij die hit nog van Peter Andre? Keek jij ook altijd de Mini Playbackshow? Weet jij wat de bijnamen waren van de Spice Girls? Had jij ook alles van Diddl? Hield jij je Tamagotchi wel in leven?

Dan moeten jij en je team zeker meedoen aan onze te gekke Quiz (& muziek) thema avond op​ zaterdagavond 8 oktober!​ Pakt jullie team één van de geweldige prijzen? Vanaf 21:00 gaan we terug naar de 90’s en 00’s. Je kan je team (max 6 personen) aanmelden via​ www.jeroencitroen.nl/aanmelden​ Wacht niet te lang met aanmelden, er is beperkt plek. Deelname is 10 euro p.p. Dit is inclusief unieke 90’s gadget voor elke deelnemer!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.