Succesvolle Nieuwerkerkse ‘s-Gravenfair smaakt naar meer

De organisatie van de s-Gravenfair in Nieuwerkerk aan den IJssel kan met een voldaan gevoel terugkijken op twee geslaagde dagen. Het evenement aan de s-Gravenweg kon rekenen op veel publiek en enthousiaste reacties.

Enige tijd geleden bedachten Hans en Lia Zeeman en Zeeg en Corry Willems het plan een gezellige landelijke fair te organiseren. Ervaring hadden de organisatoren daar niet mee, maar enthousiasme in overvloed ter compensatie. En dat bleek wel gelijk afgelopen vrijdag 26 augustus, op de eerste dag van de fair, bij het zien van het tijdelijk ingerichte weiland als evenemententerrein waar vele ingerichte kramen de bezoekers uitnodigde te komen kijken. Even werd het zo druk dat het verkeer even vastliep op de ‘s-Gravenweg. Dit probleem werd zaterdag voorkomen door de inzet van verkeersregelaars.

Mercyships

De s-Gravenfair werd vrijdag feestelijk geopend door Jan van den Bosch, bestuursvoorzitter Mercyships. Deze organisatie helpt met de inzet van ziekenhuisschepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden en steunt hiermee medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Diverse opbrengsten uit deze fair zullen naar deze stichting gaan.

foto ‘s : Margriet van Vliet Visser

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-6.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@admin

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.