Zonnebloem Koffietest

De Zonnebloem afdelingen Nieuwerkerk en Moordrecht hebben dit jaar weer de jaarlijkse Zonnebloem koffietest georganiseerd. Deze loopt normaliter van juli tot en met augustus. De bedoeling is dan dat de vrijwilliger met zijn of haar gast een terras opzoekt en daar van een koffie of thee geniet. Het rapportcijfer dat de vrijwilliger en gast voor de ervaring geeft houdt men bij en zo komt er een jaarlijkse winnaar uit. 

¨Wij hebben van onze gasten enthousiaste berichten gekregen. Zo ook bij het verslag van onze vrijwilligster Truus Burger die aangaf dat voor haar gasten de koffieochtend ‘goud’ was. Zij was bij Brasserij de Berg geweest aan het Raadhuisplein. Die zoals algemeen bekend een prima koffie schenkt¨.

Toch zal dit restaurant dit jaar, zoals het er nu uitziet niet de winnaar zijn van de test van 2022. Daarvoor scoren andere uitspanningen momenteel toch hoger. 

De afdeling Nieuwerkerk heeft, vanwege het prachtige zomerweer, de actie met twee weken verlengd tot en met 17 september. Vrijwilligers die nog niet in de gelegenheid waren op pad te gaan met hun gast kunnen dit alsnog doe.

¨Truus was met een paar dames op pad geweest en had heerlijk gezeten bij Brasserij de Berg. Een prima restaurant waar je heerlijk kunt zitten en genieten van een fijne koffie. Truus heeft daarbij gewoon ook op een stuk appelgebak getrakteerd dat met smaak opging.  Zoals de gasten van Truus aangaven, ze hebben echt genoten van dit uitje. Truus gaf aan dat de ochtend voor hen goud waard was.  Alle vrijwilligers die nog niet de kans hebben gehad om op pad te gaan, vanwege het mooie weer verlengen we de actie met twee weken. Dus als je in de gelegenheid bent, neem ja gast mee en geniet van een heerlijke koffie op een terras van jullie keuze¨.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.