GOED omgaan met dementie!

In het kader van de Wereld Alzheimer dag organiseren Steunpunt Mantelzorg en het Vrijwilligers Informatie Punt in samenwerking met Samen dementie vriendelijk in Zuidplas een GOED training. Deze training vindt plaats op dinsdag 20 september van 19.15-21.30 uur in Nieuwerkerk.


In deze GOED training leren mantelzorgers, vrijwilligers en andere geïnteresseerden hoe je goed kunt omgaan met mensen met dementie. Het eerste deel van de training gaat over dementie en het herkennen van dementie. In het tweede deel wordt geoefend met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Tot slot bespreken we hoe deelnemers het geleerde kunnen toepassen en geven we tips.  Vooraf word je gevraagd een kort filmpje te bekijken en vragen te beantwoorden en je mag een eigen situatie inbrengen waar je graag raad in hebt. Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van stichting ZO! https://www.stzo.nl/training-goed-omgaan-met-dementie  
Aanmelden is mogelijk tot 6 september 2022.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-6.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.