Omleiding: Abram van Rijckevorselweg richting Nieuwerkerk aan den IJssel dicht door werkzaamheden

Let op als u dinsdagavond 12 juli plannen heeft om over de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel te gaan rijden, de gemeente Capelle aan den IJssel laat asfaltonderhoud uitvoeren wat resulteert in een omleiding.

De weg richting Nieuwerkerk aan den IJssel zal tussen de Couwenhoekseweg en Oosterlengte vanaf 21:00 uur dicht zijn voor het verkeer. Verkeer zal worden omgeleid en dat duurt tot 06:00 uur. Als de werkzaamheden niet klaar zijn, gaat de aannemer verder op woensdagavond 13 juli om 21.00 uur tot donderdag 14 juli, 6.00 uur.

Kopfoto: Radio Capelle

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.