Viaduct A20 Nieuwerkerk – Nesselande toneel van boeren protest

Enkele tientallen demonstranten vroegen vrijdagavond 8 juli aandacht voor de situatie rondom de boeren. Dit deed men vanaf het viaduct bij de Hornbach, gelegen over de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam-Nesselande.

Met de demonstratie uitte men afkeer tegen het voorgenomen stikstofbeleid. Veel demonstranten droegen omgekeerde Nederlandse vlaggen met zich mee, dit als teken van protest en de nood van de Nederlandse boeren. Veel weggebruikers leken de actie te waarderen en passeerden al toeterend het viaduct. De demonstraties verliep zonder ongeregeldheden, dit onder toeziend oog van de aanwezige politie.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Delen vinden wij leuk

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.