Werkzaamheden fietspaden in Zuidplas

De komende 3 weken worden op drie verschillende plaatsen fietspaden van nieuw asfalt voorzien. De paden zijn nodig aan een opknapbeurt toe. We pakken twee fietspaden aan rondom het Françoisviaduct en het fietspad dat de Schielands Hoge Zeedijk West verbindt met de West Ringdijk.

Maandag 18 juli is Dura Vermeer begonnen met het doorlopende pad richting de scouting en het terrein van ProRail. Hiervoor geldt geen omleiding. De scouting is vanaf woensdag weer bereikbaar over de puinbaan. Mogelijk men aanstaande woensdag 20 juli al met het fietspad onder het Françoisviaduct. Anders wordt dat vrijdag 22 juli. Voor dit fietspad geldt een omleiding voor de fietsers tot 12 augustus.

Op 1 augustus start de aannemer met het stukje fietspad dat de Schielands Hoge Zeedijk West met de West Ringdijk in Moordrecht verbindt. LET OP: Op 8 en 9 augustus worden alle fietspaden geasfalteerd. Omdat het asfalt moet drogen, zijn de fietspaden voor de zekerheid tot 12 augustus afgesloten.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes kijk op: https://www.zuidplas.nl/werkzaamheden-fietspaden-in-zuidplas

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.