Inschrijving avondvierdaagse Nieuwerkerk aan den IJssel

Na twee jaar afwezigheid in verband met de corona pandemie gaat de Nieuwerkerkse Avondvierdaagse dit jaar weer door. De editie van 2022 staat gepland van maandag 13 juni tot vrijdag 17 juni.

Het wordt na wat rekenwerk de 40e editie van het grote wandelfestijn wat jaarlijkse vele Nieuwenkerkers weet te binden. De organisatie van het wandelevenement, Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) zal met ruim 50 vrijwilligers ook dit jaar voor de vele wandelaars en ouders klaarstaan om er weer een grandioos feest van te maken.

Op maandag 13 juni staat de start gepland. Iedereen start vanaf het terrein van de voetbal vereniging. Woensdagavond is een “vrije avond” dan kunnen de kleinste wandelaars een avond rusten. Vrijdag de traditionele intocht met muziek, snoep en bloemen, Via Gladiola!

Inschrijven voor deze Vierdaagse kan vrijdag 10 juni van 8.00 uur t/m 17.00 uur en op zaterdag 11 juni van 8.30 uur t/m 16.00 uur in winkelcentrum Reigerhof (voor kledingwinkel “Garderobe”). De kosten zijn 6,00 euro per persoon. Inschrijving is ook mogelijk op de startavond zelf (13 juni), de kosten zijn dan 7,50 euro per persoon.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.