Vernielingen terras Verhage: ¨Wat bezielen deze mensen die deze ravage aanrichten¨

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 juni vernielingen aangericht aan diverse plantenbakken die op het terras stonden opgesteld van fastfoodketen Verhage in winkelcentrum Dorrestein. De rommel was groot, de verbazing van eigenaar Renaldo de Vries zo nog groter.

De plantenbakken voor de winkel waren  niet heilig,  de onbekenden hebben deze met bruut geweld omver geduwd. Renaldo kan er niet bij met zijn verstand als hij hoort wat er gebeurd is. ¨Wat bezielen deze mensen die deze ravage aanrichten. Elke dag staan wij met zoveel passie en plezier iedereen te helpen. Iedereen wordt gelijk behandeld, Zetten we ons in voor de ouderen, vluchtelingen en de jongeren in ons dorp. Na 2 jaar keihard knokken in de Corona tijd kregen we eindelijk weer een beetje lucht¨.

¨Gister ben ik geopereerd en ben dus enige tijd afwezig op de zaak. Mijn vrouw staat er dus op de zaak en thuis alleen voor. Gelukkig hebben wij een fantastisch team en vrienden om ons heen die haar helpen¨.

De medewerkers van Verhage kregen vandaag steun van vele Nieuwerkerkers die hun afkeer uitspraken op social media en in de winkel en ook mede ondernemers toonden medeleven.

Steun van Pour Vous Parfumerie Nieuwerkerk

Renaldo snapt werkelijk niet waarom mensen in staat zijn vernielingen aan te richten. ¨Mocht iemand iets weten wie dit hebben gedaan heeft en zo zou kunnen helpen de daders op te sporen, staat daar zeker iets tegenover. Mensen hebben echt geen idee wat ze aanrichten¨.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.