De Kermis komt eraan !!

De jaarlijkse kermis zal binnenkort weer neerstrijken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf zaterdag 11 juni kan jong en oud weer volop genieten van een echte kermissfeer op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit plein zal wederom weer 6 dagen lang het toneel zijn van veel kermispret.

Op het Raadhuisplein zal na de markt aanstaande vrijdag 10 juni het Raadhuisplein worden omgetoverd tot een waar speelparadijs die op zaterdag 11 juni zal worden geopend. Tot en met donderdag 16 juni zal de kermis geopend zijn voor jong en oud van 14:00 uur tot 22:00 uur. Zondag 12 juni is er een speciale meet & greet met Bing.

En vrijdag 17 juni…… dan staat daar gewoon weer de wekelijkse vrijdagmarkt.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.