Training Grip op Geld

Weet jij waar je geld blijft? In deze dure tijd vliegt het geld je portemonnee uit. Tijd voor overzicht en rust.

Met de gratis training ‘Grip op Geld, je geldzaken op orde’ van Stichting ZO! krijg je inzicht over je inkomsten en uitgaven. Je ontdekt welke tegemoetkomingen er zijn, maar ook waar je op kunt besparen. Naast dit alles ga je ook aan de slag om orde aan te brengen in je administratie. Ook het onderwerp ‘Wat te doen bij schulden’ komt aan bod.
Deze training start op dinsdagochtend 14 juni 2022 en bestaat uit 4 bijeenkomsten (14, 21, 28 juni en 5 juli) van 10.00 tot 11.30 uur. Locatie volgt na aanmelding. Meld je nu aan via email: geldzaken@stzo.nl.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.