Dieren in Oekraïne krijgen steuntje in de rug van Vente Diervoeding Nieuwerkerk

Vente Paardenvoeding uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft woensdag 25 mei een flinke donatie gedaan aan een lokale  hulpverlening actie actie Oekraïne. Vente diervoeding heeft samen met hun klanten voor 1100 euro aan dierenvoer en vlooienmiddelen verzameld bestemd voor getroffen dieren in het oorlogsgebied.

 ¨Ik had dat niet verwacht want dat is echt bijzonder veel. We gaan donderdag weer rijden en gaan dan een groot gedeelte mee nemen . Over maximaal 6 weken gaan we weer en dan nemen we het restant mee¨ laat Ronald Holtkamp, organisator van de inzamelingen weten op de Nieuwerkerkse Facebookgroep.

Ronald Holkamp werkt inmiddels al een aantal jaar in de gemeente Zuidplas. Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne is Ronald samen met zijn vrouw begonnen met het inzamelen van hulpgoederen. Eerst met  eigen kleren en spullen en via Facebook is dit vrij snel uit de hand gelopen tot het regelmatig versturen en zelf wegbrengen van hulpgoederen. Ronald werkt samen met een aantal verschil organisaties die de goederen Oekraïne in brengen zodat het ook daadwerkelijk in Oekraïne aan komt . 

Ronald  wil namens de dieren en ons team, Vente en hun klanten bedanken voor hun geslaagde actie¨

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.