Kruidvat Oude Dorp sluit 18 juni haar deuren

Drogisterij Kruidvat, gevestigd in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel zal op 18 juni haar deuren voorgoed gaan sluiten. Dit valt te lezen uit een bericht van de medewerkers ´Team Kruidvat 7455´. Het Oude Dorp verliest hierdoor al eerder een grote publiekstrekker, eerder werd aangegeven dat het filiaal in december zou vertrekken.

In het huidige Kruidvat pand aan de Kerklaan was eerder jarenlang de MCD supermarkt gevestigd welke later verhuisde naar de overkant. Eind mei 2021 sloot deze haar deuren en tot de dag van vandaag staat de voormalige supermarkt leeg. Het hoofdkantoor van Watson Health & Beauty Benelux waar Kruidvat onder valt liet eerder op vragen van JBN nieuws weten het huurcontract niet te willen verlengen. Hoe er nu verder invulling wordt gegeven aan de leegstand is onbekend.

lees ook:

´

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.