´Kansloos op de woningmarkt, jacht weer geopend op vermeend illegaal wonen Zuidplas´

Ingezonden lezersbrief:

Iets meer dan 5 jaar geleden ben ik met mijn vrouw uit Spanje terug gekomen (hebben daar 9 jaar gewoond). Wij hadden allebei Kanker. Wij konden toen een aantal weken een appartement lenen van een vriend in Capelle. Mijn vrouw heeft nog 3 weken geleefd en mijn behandeling is overgenomen door het Erasmus.

Ik moest huisvesting hebben en kwam er al snel achter dat ik volkomen kansloos was. Kortom uiteindelijk terecht gekomen op Klein Hitland. Mij in laten schrijven bij mijn zoon, waar ik de eerste weken van mijn behandeling natuurlijk van harte welkom was en nog steeds. Maar mijn hokje op Klein Hitland gaf mij ook voldoening en ik voelde mij daar thuis. Inmiddels 5 jaar verder voor de 4e x kanker en deze week kreeg ik een brief van het ODMH dat de jacht weer geopend was in de gemeente Zuidplas op vermeend illegaal wonen op straffe van een dwangsom van €20.000 euro. Nog steeds kansloos op de woningmarkt en ik voel mij aardig met de rug tegen de muur gezet. Ik heb moeite met het begrip verblijven en wonen. Het mag namelijk allebei ??? Zou het in deze tijd niet meer passen om te gedogen, of legaliseren??? O, ja ik ben 69 jaar en zit hier zeker niet op te wachten.

Jan van der Schee

Dit artikel (met mogelijkheid tot reageren) is ook geplaatst op onze Nieuwerkerkse Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker Als..

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.