Foute Disco in jongerencentrum ’t Blok

Het was op zaterdagavond 16 april weer vanouds druk in de kroeg van Jongerencentrum ’t Blok. Het thema ‘Foute Disco’ was goed te merken. De ruimte was door vrijwilligers van Stichting ZO! omgetoverd naar de jaren 70 en 80 en ook de 44 gasten waren in (foute) stijl gekleed. Iedereen kon zo goed los gaan op de muziek van DJ Rextar.


Een prijs werd uitgereikt voor de best geklede man en vrouw van de avond. Karin en Chiel gingen er met de prijs vandoor. Er was een zeer breed publiek, van 16 tot 66 jaar. Ook waren er veel nieuwe gezichten. Het was een geslaagde avond met toepasselijke muziek en dancemoves. Een avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.