Braderie en kleedjesmarkt op Koningsdag Nieuwerkerk

Op 27 april organiseert stichting Evenement een braderie en kleedjesmarkt in kader van Koningsdag in het oude dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. De stichting Evenement is blij dat na 2 jaar coronastop eindelijk weer iets georganiseerd kan worden.

In het Oude Dorp is er een braderie met kramen met allerlei waren, hapjes en drankjes. Op de Kerklaan tussen de Dorpsbakkerij en Eureka en in de Torenstraat mogen kinderen, zonder kosten, een kleedje neerleggen voor de kleedjesmarkt. Op de kleedjesmarkt zijn commerciële activiteit niet toegestaan.

De festiviteiten zijn tussen 10:00 en 16:00 uur. Het Oude Dorp is vanaf de vroege morgen al afgesloten voor al het verkeer behalve voor deelnemers van de braderie, die mogen voor- en achteraf wel in het dorp. Stichting Evenement is nog op zoek naar mensen die kunnen helpen als vrijwilliger en als verkeersregelaar tijdens het evenement. Voor de verkeersregelaars is een korte e-learning nodig, die wordt aangeboden door Stichting Evenement. Meer informatie kunt u krijgen bij info@stichtingevenement.nl.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.