Een volle zaal bij PubQuiz in Jongerencentrum ’t Blok

Op zaterdag 9 april was er weer een PubQuiz in Jongerencentrum in ’t Blok. Vrijwilliger Hans Nieuwpoort had voor deze avond weer een mooie Quiz in elkaar gezet. Een volledig uitverkochte zaal waar 54 enthousiaste mensen (9 teams) streden voor de winst. In totaal waren er 10 vragenrondes en 3 rondes ‘Petje op, petje af’.

Het winnende team ‘Kwist t wel’ won een ‘QuizBliq’ met allerlei verrassende quizvragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De troostprijs was een symbolisch blik vruchtenhartjes als ‘hart onder de riem’.Een gezellige en verzorgde avond met veel plezier en lekkere hapjes die mogelijk werd gemaakt door 9 vrijwilligers van Stichting ZO!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.