Albert Heijn opent dinsdag haar deuren na flinke verbouwing

Klanten van de Albert Heijn supermarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel moeten nog even geduld hebben, de supermarkt, gevestigd in winkelcentrum Reigerhof, wordt momenteel ingrijpend verbouwd en flink vergroot.

De Albert Heijn krijgt de ruimte van de twee ernaast liggende units erbij. De winkel wordt daardoor maar liefst zo’n 1.900 vierkante meter groot. “Die extra ruimte zie je terug in de brede winkelpaden en de overzichtelijke inrichting”, vertelt supermarktmanager Roland Becking. “En natuurlijk in uitbreiding van het assortiment. Vooral de verse producten nemen in soorten en in aantallen toe.”

De winkel het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak. Klanten zien straks meteen na binnenkomst een ruim opgezet versplein met heel veel groente en fruit. Kiezen voor vers en lekker eten wordt nog gemakkelijker, dankzij het grote aanbod maaltijdsalades, verspakketten en maaltijden. Er komt een ruimer assortiment vleeswaren, kaas en tapas en bij de bakkerij vind je verschillende soorten brood, broodjes, hartige snacks en taarten. Roland Becking: “We krijgen schepvis. Dat zijn verschillende bevroren visproducten zoals garnalen, mosselen, inktvisringen en rivierkreeft en kun je zelf naar behoefte scheppen. Ook gaan we onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen vers in de winkel grillen.” In de vernieuwde Albert Heijn Nieuwerkerk wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes en er hangen overal grote beeldschermen die informatie bieden over seizoensproducten en recepten. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 12.                                  

De grootse verbouwing ligt op schema, zaterdag mogen medewerkers van de Zaanse supermarkt al een kijkje nemen. Winkelend publiek moet nog even wachten tot dinsdag 8 februari. Op deze dag zal om 11:00 uur de Albert Heijn weer open gaan.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.