Het voorjaarsprogramma 2022 van BRAinS is uit

Ook dit seizoen kunnen leerlingen die in Zuidplas wonen of op school zitten kiezen uit een breed programma van leuke leerzame activiteiten.

Er is genoeg keuze op het gebied van sport, kunst, cultuur en welzijn, mede dankzij de inzet van vele organisaties, verenigingen en particulieren uit de gemeente. Er staan deze keer veel nieuwe activiteiten in het aanbod, denk aan Rollerdisco, Ontdek je instrument, Kabouters in beweging, Kijkje bij Boer & buurt, Jeugdbrandweer en Word de nieuwe ‘Picasso’!


Nieuwsgierig geworden? Ga naar stzo.nl om de nieuwe brochure te bekijken en kies onbeperkt uit de 85 activiteiten. Aanmelden kan nog tot uiterlijk maandag 21 februari via mijnbrains.nl. Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar brains@stzo.nl.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.