De Tabaksspeciaalzaak Reigerhof opent deuren in winkelcentrum Reigerhof

Maandag 1 juli opent De Tabaksspeciaalzaak Reigerhof haar deuren in het winkelcentrum Reigerhof. De nieuwe winkel, gelegen tegenover de Kruidvat, zal volwassen rokers voorzien van een breed assortiment rookwaren en aanverwante rookartikelen.

De opening van De Tabaksspeciaalzaak Reigerhof speelt in op de aankomende veranderingen in de tabaksverkoopwetgeving. Vanaf juli 2024 zal de verkoop van tabak in supermarkten worden verboden, als onderdeel van de doelstelling van de overheid om het aantal tabaksverkooppunten te verminderen. Op termijn wordt ook gesproken over het verbieden van de verkoop van tabak in tankstations en gemakszaken. Ondanks deze regelgeving blijft de vraag naar tabaksproducten bestaan, en de nieuwe winkel biedt hiervoor een toekomstbestendige oplossing. Naast rookwaren kunnen klanten in de nieuwe zaak ook terecht voor kansspelen.

Openingstijden van De Tabaksspeciaalzaak Reigerhof:

  • Maandag t/m donderdag: 08:30 – 19:00 uur
  • Vrijdag: 08:30 – 20:00 uur
  • Zaterdag: 08:30 – 19:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 16:00 uur

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.