Eindelijk: Nieuwerkerk aan den Action !!

Er is de afgelopen jaren in Nieuwerkerk aan den IJssel al veel over gepraat, gespeculeerd en gediscussieerd maar eindelijk gaat hij er in 2024 komen, Budgetwinkel Action in Winkelcentrum Reigerhof. Het 40 jarige winkelcentrum krijgt er dus een flinke publiekstrekker bij, het voormalige pand waar eerder de bibliotheek en later de kringloopwinkel was gevestigd wordt de komende tijd verbouwd en zal  komend jaar worden geopend.

Eerder liet woordvoerder van de Action, Frank van Rutten al weten dat Nieuwerkerk aan den IJssel een interessante plaats is om gevestigd te zijn en er verkennende gesprekken plaatsvonden, maar tot een concrete uitspraak leek het lange tijd niet te komen. Ook later, na meerdere persvragen, hield de budgetwinkel de lippen stijf op elkaar. MultiVastgoed, de beheerder/verhuurder van het winkelcentrum laat nu weten dat de vergunningen inmiddels rond zijn en dat de ruimte mag worden verbouwd.

De komst van de Action in de voormalige ruimte van de bibliotheek en later kringloopwinkel betekent wel dat er de komende tijd een verbouwing gaat plaatsvinden, Zo zal de entree van de budgetwinkel bij de voormalige Gall en Gall ruimte komen en wordt er een goederenlift geplaatst in de voormalige Intertoys winkel.

De komst van de Action in winkelcentrum Reigerhof zal ook werkgelegenheid bieden voor werkzoekenden in de regio. Op dit moment zijn de dichtstbijzijnde Action-winkels in Capelle aan den IJssel te vinden. In Nederland zijn al 400 winkels, maar wereldwijd heeft het bedrijf al ruim 2000 winkels. Deze zitten onder andere in België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en Spanje.

De ruimte waar eerder speelgoedwinkel Intertoys was gevestigd staat al geruime tijd leeg.

de voormalige ingang van de bibliotheek, later de kringloopwinkel zal niet worden gebruikt voor de entree naar Action, de ingang zal in het winkelcentrum komen.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.