Albert Heijn Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt nieuwste concept

Vanaf donderdag 27 januari 16:00 uur is de Albert Heijn in Nieuwerkerk aan den IJssel tijdelijk gesloten. De supermarkt, gevestigd in winkelcentrum Reigerhof, wordt ingrijpend verbouwd en flink vergroot. Ook krijgt de winkel het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak. Op dinsdag 8 februari gaat om 11:00 uur Albert Heijn Nieuwerkerk weer open.

De Albert Heijn krijgt de ruimte van de twee ernaast liggende units erbij. De winkel wordt daardoor maar liefst zo’n 1.900 vierkante meter groot. “Die extra ruimte zie je terug in de brede winkelpaden en de overzichtelijke inrichting”, vertelt supermarktmanager Roland Becking. “En natuurlijk in uitbreiding van het assortiment. Vooral de verse producten nemen in soorten en in aantallen toe.”

Heel veel keuze

Klanten zien straks meteen na binnenkomst een ruim opgezet versplein met heel veel groente en fruit. Kiezen voor vers en lekker eten wordt nog gemakkelijker, dankzij het grote aanbod maaltijdsalades, verspakketten en maaltijden. Er komt een ruimer assortiment vleeswaren, kaas en tapas en bij de bakkerij vind je verschillende soorten brood, broodjes, hartige snacks en taarten. Roland Becking: “We krijgen schepvis. Dat zijn verschillende bevroren visproducten zoals garnalen, mosselen, inktvisringen en rivierkreeft en kun je zelf naar behoefte scheppen. Ook gaan we onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen vers in de winkel grillen.” In de vernieuwde Albert Heijn Nieuwerkerk wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes en er hangen overal grote beeldschermen die informatie bieden over seizoensproducten en recepten. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 12.

Welkom

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Picassopassage 38, Centrumpassage 27 en Amsteldiep 45 (alle drie in Capelle aan den IJssel), en Maltaplein 52 in Rotterdam. Roland Becking en zijn medewerkers hopen iedereen weer te zien vanaf 8 februari, 11:00 uur. “Onze Albert Heijn is in de omgeving de enige met dit nieuwe concept. We zijn ontzettend benieuwd naar de reacties.”

Foto: Supermarktmanager Roland Becking: “Vernieuwde Albert Heijn Nieuwerkerk opent dinsdag 8 februari.” Foto – Albert Heijn

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.