CuliNESSE introduceert : Winterfestival BLUE !

Nu  het culinair muziekfestival CuliNESSE is doorgeschoven naar de zomer van 2022 introduceert de organisatie van dit jaarlijkse festival aan het strand van Rotterdam Nesselande met trots het broertje van Culinesse: BLUE Festival !

Korte dagen, lange nachten en weinig lichturen geven des te meer reden voor een goed feestje waar wij met zijn allen zo naar uitkijken. Op 28 & 29 januari kun jij eindelijk weer buiten een dansje wagen met je vrienden en de buren.

Geniet bij BLUE van CuliNESSE waardige artiesten en een mooi foodcourt met lekkere winterse gerechten. Buiten in Rotterdam Nesselande een feestje vieren midden in de winter? Ja je leest het goed! Het festivalterrein is 100% overdekt. Komende week zal de volledige muzikale line-up bekend worden.Achter de schermen is de organisatie hard bezig met het selecteren van de lekkerste winterse gerechten. Via de facebookpagina van het evenement kan men 2 vrijkaarten als allereerste bezoeker ooit van Blue winnen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.