Wethouder Hordijk slaat feestelijke paal voor Business LOFT Zuidplas

Na twee succesvolle Business LOFT projecten in Rotterdam-Nesselande is afgelopen week een aanvang gemaakt met de bouw van Business LOFT Zuidplas op bedrijvenpark Kleine Vink aan de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De 18 units in dit nieuwe project, van de ontwikkelaars van Storestudios, waren binnen enkele maanden uitverkocht. Vooral veel lokale ondernemers uit Nieuwerkerk aan den IJssel hebben een Business LOFT aangeschaft.

Wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Zuidplas Jan Hordijk, was te gast om de feestelijke paal te slaan. In zijn toespraak benadrukte de heer Hordijk dat Business LOFT Zuidplas een van de vele succesverhalen is op het bedrijvenpark Kleine Vink.

Medio 2022 worden de laatste panden opgeleverd en dan is bedrijvenpark Kleine Vink geheel uitverkocht en gereed voor een mooie en duurzame toekomst.
Verder stipte de wethouder aan dat Kleine Vink zich vooral onderscheidt door de enorme diversiteit van de ondernemers die zich hier (gaan) vestigen. Na een voorbereiding van jaren kan nu dus de vlag, of in dit geval de strik, uit!

De eigenaren van de 18 zelfstandige units, gesitueerd aan Steenbakkerij, staan te popelen om in hun Business LOFT aan het werk te kunnen. De verwachting is dat de sleutels in het eerste kwartaal van volgend jaar worden uitgereikt. De ontwikkelaars van Business LOFT zijn ondertussen ook druk bezig met het verwerven van nieuwe bouwgrond in de regio. De vraag naar deze praktische en vrij indeelbare ruimten blijft namelijk onverminderd hoog.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.