Action Reigerhof opent na de zomer de deuren

Er is de afgelopen jaren in Nieuwerkerk aan den IJssel al veel over gepraat, gespeculeerd en gediscussieerd, maar na de zomer opent budgetwinkel Action dan ook echt zijn deuren in winkelcentrum Reigerhof.

Het 40 jarige winkelcentrum krijgt er dus een flinke publiekstrekker bij, het voormalige pand waar eerder de bibliotheek en later de kringloopwinkel was gevestigd wordt momenteel verbouwd. De bouwwerkzaamheden zullen volgens het winkelcentrum net voor de bouwvakvakantie zijn afgerond.

Om nog meer ruimte te creëren komt er op het dak nog een gedeelte van de winkel. Ook is de aannemer druk bezig met voorbereiden voor de roltrap die start in de oude Gall&Gall winkel.

De komst van de Action in winkelcentrum Reigerhof zal ook werkgelegenheid bieden voor werkzoekenden in de regio. Op dit moment zijn de dichtstbijzijnde Action-winkels in Capelle aan den IJssel te vinden. In Nederland zijn al 400 winkels, maar wereldwijd heeft het bedrijf al ruim 2000 winkels. Deze zitten onder andere in België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en Spanje.

(Foto:Winkelcentrum Reigerhof).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.