Dorpsbakkerij Oude Dorp Nieuwerkerk feestelijk geopend

Eindelijk was het dan zover, op zaterdag 28 augustus opende Sandra haar eigen Dorpsbakkerij in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. En daarmee gaat de wens van bakker Sandra om ambachtelijk brood te bakken voor de buurt in vervulling. De opening trok het nodige publiek welke werden getrakteerd op veel lekkers.

De bakkerij, gevestigd aan de Kerklaan 54C, is gespecialiseerd in desem brood. Het bereiden van desem brood kost tijd, het kan 24-48 uur duren voordat het brood de oven in gaat, daarom gaat De Dorpsbakkerij bakken op bestelling. Zo kan verspilling worden geminimaliseerd en weet u als klant altijd zeker dat uw brood klaar ligt.

Bakker Sandra: “Mijn assortiment bestaat uit een mooi aantal broden die ik elke week bak zoals een haverbrood, een meerzadenbrood, een speltbrood, een boûle blanc, vloerkadetten en baguette, aangevuld met een aantal week specials. Het assortiment vindt u (va eind augustus) op mijn website dedorpsbakkerij.nl waar u gemakkelijk uw favorieten reserveert en een afhaalmoment bespreekt. Ik kijk er naar uit om mooie broden voor u te bakken, graag tot ziens in De Dorpsbakkerij.”

De bakkerij levert vrijdag en zaterdag ambachtelijk brood op bestelling en lunchbroodjes op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Desem brood heeft tijd nodig voor een optimale smaak ontwikkeling, daarom vooraf het brood bestellen. Dat kan heel gemakkelijk online, waar je meteen een afhaal afspraak kunt maken.  En naast het vaste assortiment bakt Sandra wekelijks iets nieuws. Het brood wordt niet gesneden en in papieren zak  verpakt voor een krokante korst en optimale houdbaarheid.  Ook kun je het brood prima invriezen. (vraag naar de beste manier).voor meer informatie bezoekt u de website van de Dorpsbakkerij : https://www.dedorpsbakkerij.nl/

foto: Dorpsbakkerij Nieuwerkerk aan den IJssel
foto: Dorpsbakkerij Nieuwerkerk aan den IJssel
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.