De komst van de Aldi in Nieuwerkerk wordt zichtbaar

Met een groot reclamebord aan de Hoofdweg-Zuid kondigt supermarkt Aldi haar komst in Nieuwerkerk aan den IJssel aan. De van oorsprong Duitse grootgrutter belooft vanaf december dit jaar dat klanten minder betalen en toch meer krijgen.

De collega´s van Gouwe IJssel Nieuws wisten in 2019 te melden dat Aldi plannen zou hebben voor een vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het plan was omstreden aangezien de komst niet mogelijk zou zijn door het bestemmingsplan. Echter, Aldi vond een vond een ´maas in de wet´ waardoor de gemeente Zuidplas het afgeven van een vergunning niet kon weigeren.

De supermarkt zal ongeveer 1500 vierkante meter groot worden met een parkeerruimte voor ruim 100 auto’s en ligt op een gunstige plek voor zowel inwoners uit Nieuwerkerk, Nesselande en Capelle aan den IJssel. Of de recente opgeknapte aanliggende Hoofdweg afdoende is berekend op het winkelend publiek zal de tijd leren.

Over een paar maanden zal de Aldi haar deuren openen
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.