Uitgebreide verkeersoverlast actie in Nesselande

Op donderdag 17 juni 2021 werd er in Rotterdam-Nesselande naar aanleiding van vele overlastmeldingen van omwonenden een grote verkeersactie gehouden. Hierbij zijn bijna 100 scooters gecontroleerd en enkele auto’s die onnodig geluid veroorzaakte. Dit meldt het politiebasisteam Rotterdam IJsselland.

Daarbij zijn er totaal 45 bekeuringen geschreven. 15x voor snelheidsovertreding, 9x rijden zonder rijbewijs en rijden met een WOK, wachten op keuring door de rdw naar aanleiding van een eerdere snelheidsovertreding.Ook zijn er 3 aanhoudingen verricht voor rijden onder invloed, niet tonen identiteitsbewijs en rijden met een ingevorderd rijbewijs.Een elektrische step is inbeslaggenomen, een scooter voor rijden zonder rijbewijs en aantreffen van een groot mes bij een 14 jarige.Een geslaagde actie wat tot vele positieve reacties zorgden van wijkbewoners, met een hele positieve bewoner die aan het eind dozen ijsjes kwam brengen, een welkome actie na een lange warme controle dag.

(kop-foto: Coby van Vliet).

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.