Jufrouw ooievaar is weer op avontuur dankzij 2 dierenhelden

Het gaat goed met de gevonden ooievaar! de grote zwart witte vogel met grote rode snavel en lange poten die eerder deze week werd gevonden in een sloot is weer helemaal hersteld. Dit laat Dierenopvang Gouda weten waar het beest de afgelopen dagen heeft gelogeerd. 

De volwassen ooievaar  werd woensdagochtend vroeg gevonden in een sloot en werd daar door een passant uit het water gehaald en op het gras gelegd. Later werd de vogel opgemerkt door een voorbijganger die zich over het verzwakte en onderkoelde beestje ontfermde. Na veel geduld,  heen en weer gebel met diverse instanties en tips/ideeën door diverse leden van de facebook-groep Je Bent Nieuwerkerker Als.. is de ooievaar naar de dierenopvang Gouda gebracht door de dierenvrienden Theresia en Sjaan.

Dierenopvang Gouda laat weten dat de ooievaar zich lekker heeft kunnen opdrogen, en goed heeft gegeten. Namens heel Nieuwerkerk een dikke pluim van waardering voor dierenliefhebbers Theresia en Sjaan !!

Op onderstaande beelden is te zien dat de ooievaar klaar is voor de avonturen in de natuur!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.