Zuidplas-Sport: Stroef begin vv Nieuwerkerk eindigt in makkelijke winst

Nieuwerkerk heeft zaterdag 10 oktober op Sportpark Dorrestein VVOR weten te verslaan. Het duurde lang voordat de Nieuwerkerkers op stoom kwamen, maar toen het eenmaal liep waren ze dan ook niet meer af te stoppen. De aanvalsdrift van de thuisploeg resulteerde uiteindelijk in een 4-0 overwinning.

In het begin van de wedstrijd was er weinig te beleven. Nieuwerkerk startte niet zo sterk als vorige week tegen SSS. Het ontbrak bij de thuisploeg aan scherpte en het kwam dan ook maar wat goed uit dat VVOR aan het einde van de eerste helft een rode kaart kreeg. Roy den Ouden werd met gestrekt been getackeld. 

Nieuwerkerk maakte maar wat graag gebruik van de numerieke meerderheid. Na een klein kwartier in de tweede helft brak Wayne van den Burg de ban. Na een afgemeten voorzet van Stefan van der Vlegel wist Van den Burg hard binnen te schieten. Twintig minuten later had de aanvaller weer een groot aandeel in een doelpunt. Bij de 2-0 van Roy den Ouden was Van den Burg de aangever. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Nieuwerkerk nog twee doelpunten te maken. Stefan van der Vlegel en Wesley van den Dries zorgden ervoor dat de einduitslag 4-0 werd. Nieuwerkerk wist na een moeizaam begin alsnog makkelijk te winnen van de bezoekers uit Rotterdam-Oost.

Verslag: collega’s IJssel-sport.nl

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.