Afgelasting van het uitstapje: Zonnebloem in het Hitland

De slechte weersverwachtingen voor woensdag 26 augustus heeft de Zonnebloem doen besluiten de activiteiten voor deze dag af te gelasten. De bedoeling was dat de organisatie in de buitenlucht bij de tuintjes in het Hitland met hun gasten een gezellige bijeenkomst zouden hebben. Met de mogelijkheid rond te kijken op de tuintjes en te wandelen in het bos. Uiteraard had men daarbij gepland deelnemers te voorzien van koffie en een lunch.

“Het weer is echter, zoals het zich laat aanzien een spelbreker. Volgens de weervoorspellers is het zeer regenachtig en staat er een hevige wind. Dat maakt een uitje in de buitenlucht niet aantrekkelijk. Mogelijk voor de deelnemers zelfs gevaarlijk” aldus de organisatie. 
“Dat we het moeten afgelasten is vervelend voor onze deelnemers. Zij hadden gelet op het grote aantal aanmeldingen er erg op verheugd. De afgelasting betekent echter niet dat we dit uitstapje op termijn niet alsnog kunnen inplannen. We zullen hiervoor de weersverwachtingen goed in de gaten houden. Daarbij zijn we overigens ook afhankelijk van de mogelijkheden om gebruik te maken van de ruimte bij de Tuinen van het Hitland”.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.