Golfen én het goede doel steunen: Golfweek bij Hitland!

De week van maandag 7 tot en met zaterdag 12 september staat bij Golfbaan Hitland in het teken van de jaarlijkse golfweek. Tijdens deze week kan iedereen aan diverse evenementen deelnemen, waarbij de opbrengst traditioneel getrouw volledig ten gunste komt van een (lokaal) goed doel.

In 2019 is er in totaal 25.500 euro bij elkaar gegolfd en ook in 2020 hoopt Hitland een mooie opbrengst bij elkaar te golfen. De golfweek in 2020 is een jubileumeditie, Golfbaan Hitland bestaat in september 2020 namelijk 25 jaar. Tijdens de ‘zilveren editie’ van de golfweek worden er dagelijks openbare activiteiten
georganiseerd. Gezelligheid, sportief & culinair genieten en natuurlijk de opbrengst voor het goede doel staan centraal tijdens de golfweek. Uiteraard houdt de organisatie zorgvuldig rekening met de geldende coronamaatregelen en is het programma daar waar nodig aangepast. Iedereen is van harte welkom om aan één of meerdere evenementen deel te nemen.


Weekprogramma:


Maandag 7 september Golfplaza Event – Voor de beginnende golfer, par 3 baan


Woensdag 9 september Wine & Oysters (vol)


Donderdag 10 september Hitland’s Silver Cup


Zaterdag 12 september Hitland Open

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.