Zomerlunch met de Zonnebloem

De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel biedt aan haar deelnemers een Zomerlunch aan bij restaurant Perron. Vanaf dinsdagmiddag 21 juli serveert Perron een heerlijke lunch aan onze gasten. Gelet op de weersvoorspellingen zou dit op het terras uitgeserveerd kunnen worden. Met recht kunnen we dan spreken van een Zomerlunch!

Mede dankzij Perron en natuurlijk de bijdragen die we ieder jaar ontvangen van donateurs én de opbrengst van de Zonnebloemloterij kunnen we deze activiteit gratis aan onze deelnemers aanbieden. Voor de chauffeurs en deelnemers zijn er mondkapjes, handgel en desinfecterende doekjes beschikbaar.

Vrijwilligers hebben zich aangemeld om het vervoer van de deelnemers te verzorgen. Zo verzorgt de Zonnebloem een heerlijk uitje voor haar deelnemers. Met de activiteit Zomerlunch willen we nbenadrukken dat het weer mogelijk is buitenactiviteiten voor onze gasten te organiseren. Daarnaast is het ook de start van de officiële verkoop van de jaarlijkse Zonnebloem-loterij. Met de opbrengst van de loten organiseren we allerlei leuke activiteiten voor onze deelnemers, onder het motto, ‘er is meer mogelijk dan je denkt’. We zijn dan ook blij dat namens de gemeente Zuidplas, wethouder Jan Verbeek de loterij ‘aftrapt’. Voor iedereen die loten wil kopen hebben we ook de mogelijkheid deze online te bestellen via de website: https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d- ijssel/nieuws/2020/07/doe-mee-met-de-zonnebloem-loterij-.

Juist nu blijkt hoe belangrijk het is dat er voor onze deelnemers activiteiten zijn van de Zonnebloem. Onze deelnemers zijn door de Coronacrisis hard getroffen. Hun wereld was wel heel klein geworden. Ondanks de beperkingen waar we momenteel tegenaan lopen, proberen we toch leuke en veilige acties te bedenken voor onze gasten. Wij roepen mensen op, om als ze daar ideeën voor Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met ons via zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel viert dit jaar haar 40 jarige jubileum. Op onze website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel vermelden wij een overzicht van activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.