Dansend de zomervakantie door met Fabia Dance Center

Zomercursus Fabia Dance Center Ook deze zomer kan je gewoon door blijven dansen bij Fabia Dance Center! Ze organiseren deze zomer een leuke cursus van 4 weken op de woensdag ochtend en avond. En in de laatste week van de zomervakantie is er een leuke Zomer Dans Stage! Bij beiden zijn ook niet-leden welkom, dus vind jij dansen leuk? Geef je dan snel op en geniet mee!

In de ochtend op de woensdagen heeft Fabia Dance Center een programma voor de kids. In de avonden op de woensdagen is er een programma voor de jongeren/volwassenen, deze gaat woensdag 08 juli al van start! Kan jij niet alle dagen erbij zijn wegens vakantie? Geen probleem ze bieden de volgende opties. Je kunt de lessen vanaf vakantie volgen via Zoom en zo toch lekker mee doen. Of je kan bij bijvoorbeeld 2 weken vakantie i.p.v. 4 weken 2 lessen ook 2 weken 4 lessen doen.

Zomer Dans Stage

Zoals elk jaar is er bij Fabia Dance Center de laatste week van de zomervakantie een Zomer Dans Stage! Dat betekent een week vol dansplezier, nieuwe vriendschappen, ontzettend veel leren, unieke workshops als Bungee, Aerial Yoga en miss. wel SUP- lessen, heel veel verschillende dansstijlen, Creatieve workshops, een leuke dans fotoshoot, een leuke dans videoshoot, en een toffe presentatie op het podium in de spotlights om de week mooi af te sluiten. De leukste oplossing voor werkende ouders, en een ontzettend leuke manier om weer te wennen aan een vast ritme, fysiek klaargestoomd te worden en het nieuwe seizoen fit te beginnen. Maar bovenal een ontzettend gezellige week vol dansplezier om de vakantie af te sluiten en een leuk alternatief voor als je niet op vakantie kunt! FDC biedt programma’s voor beginners, intermediate en gevorderde of (semi-)prof dansers. Voor kinderen en jongeren/jong volwassenen. Er is een keuze tussen halve dagen en volledige dagen.

Wil jij mee genieten? Geef je dan snel op om je plekje te reserveren! Ook niet-leden zijn welkom om mee te doen, danservaring is niet nodig. Voor meer informatie kunt u mailen naar : info@fabiadancecenter.com.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas: www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar: info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.