Nog even volhouden, A20 tot maandagochtend 05:00 afgesloten

Voor het tweede weekend op rij zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de A20 waardoor een groot deel van deze snelweg tijdelijk is afgesloten. Toch lijkt het deze zaterdagmiddag erop dat hierdoor geen grote verkeersopstoppingen elders zijn ontstaan.

Dit tweede onderhoudsweekend betekent dat toe en afritten zijn afgesloten en automobilisten alternatieve routes moeten berijden. Er vinden werkzaamheden plaats tussen knooppunt Gouwe en knooppunt Terbregseplein. Ook tussen knooppunt Kleinpolderplein en knooppunt Kethelplein zijn er werkzaamheden waardoor alle rijstroken zullen zijn afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via Den Haag. De afsluiting richting Gouda/Utrecht duurt tot maandochtend 05:00 uur.

De werkzaamheden in het afgelopen weekend van 4 en 5 juli vielen gelijk samen met onderhoudswerkzaamheden aan het viaduct over de a20 bij de Westringdijk. Deze werkzaamheden die ook in de nachtelijke uren doorgingen leverde toen de nodige geluidsoverlast op voor met name bewoners uit het Oude Dorp en de Mossenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze werkzaamheden zijn inmiddels afgerond.

De volgende weggedeelten van de A20 zijn afgesloten:

  • De gehele rijbaan van knooppunt Gouwe tot knooppunt Terbregseplein.
  • Toerit Gouda (11) (komend vanaf de A12)
  • Toe- en afrit Moordrecht (18)
  • Toe- en afrit Nieuwerkerk aan den IJssel (17)
  • Toe- en afrit Capelle aan den IJssel (16)
  • De gehele rijbaan van knooppunt Kleinpolderplein tot knooppunt Kethelplein.
  • Toerit Rotterdam-Overschie (13)
  • Toe- en afrit Rotterdam-Delfshaven (12)
  • Toe- en afrit Schiedam (11)
  • Afrit Schiedam-Noord (10)

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.