CDA zet de veiligheid in Zuidplas op de Haagse kaart

CDA Zuidplas brengt dinsdag 7 juli het thema Veiligheid opnieuw naar de Zuidplas en ‘halen Den Haag naar de Zuidplas en zo zetten we Zuidplas op de Haagse kaart’. Dit laat de partij weten in een persbericht.

Op deze dag wordt er een Veiligheidsdag georganiseerd en leiden de lokale politici Tweede Kamerlid Chris van Dam rond in de mooie dorpen van de Zuidplas. In ieder dorp zal Chris in gesprek gaan met inwoners en organisaties die zich actief inzetten voor de veiligheid. De tour door de dorpen zal met de fiets gebeuren maar er zal ook gebruik worden gemaakt van de Veiligheidsbus. Deze bus werd December 2019 geintroduceerd binnen de gemeente Zuidplas na een ingediend plan van het CDA om zo op deze manier de verbondenheid van de inwoners uit de Zuidplas en hulpverleners te vergroten.

Heeft u vragen over de veiligheid? Over veiligheid in Nieuwerkerk? Politie in Moordrecht? Over de buurtpreventie in Moerkapelle of openbare orde in Zevenhuizen? Of vindt u dat er een locatie is die Chris van Dam echt niet over mag slaan? Laat het het CDA weten.Vragen en locatie kunnen vooraf gemaild worden aan de woordvoerder veiligheid Benno de Ruiter via b.deruiter@zuidplas.nl

Fractielid Benno de ruiter van het CDA

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.