T’Blok BINGO: Gewoon een avondje ouderwetse gezelligheid thuis

Zaterdag 27 juni organiseerden de vrijwilligers van ‘T Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel een grootse bingo. En aangezien het door de coronamaatregelen onmogelijk was om een zaal vol enthousiaste bingospelers te huisvesten, gebeurde dit vanuit huis! Via tablet of pc kon ieder mee doen via Zoom, lekker thuis op de bank!

Dat de online Bingo zo’n succes zou worden verbaasde de organisatie niet nadat er in totaal 56 deelnemers zich hadden aangemeld en er 22 zoom aansluitingen waren gerealiseerd. De deelnemers reageerden ook enthousiast en er ontstond een leuke online interactie tussen deelnemers en spelleiding. De Online Bingo kwam tot stand door de vrijwilligers van ‘T Blok en werd gesteund door diverse lokale ondernemers. Zo waren er leuke prijzen te winnen aangeboden door Verhage Dorrestein, Het IJstaartje in het Oude Dorp en Maxima Dorrestein.

Het zenuwcentrum van de online Bingo vanuit T’Blok


Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op DE lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.