Zuidplas staat stil bij Orlando

Vandaag hangt ook bij het gemeentehuis van de Zuidplas in Nieuwerkerk aan den IJssel  de regenboogvlag half stok. Daarnaast hangt ook de Amerikaanse vlag.

De regenboogvlag voor het gemeentehuis in 2014.
Foto Archief Sp-Zuidplas

Over de hele wereld, in vele stedelijke gebouwen worden dezer dagen de regenboogkleuren vertoont als eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslag op een homoclub in Orlando. Daar kwamen in de nacht van zaterdag op zondag vijftig mensen om het leven.

op twitter is te lezen dat Pieter Beeldman, gemeenteraadslid voor de  pvda/groenlinks  het  initiatief heeft genomen om te zorgen dat ook in de Zuidplas wordt stil gestaan bij de actualiteit in Orlando.

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.