Bloembinderij Oude Dorp Nieuwerkerk stopt ermee

Coen Verbuuren stopt er mee, de Meester Bloembinderij in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den Ijssel zal eind september zijn deuren gaan sluiten. Op social media laat de ondernemer weten : Het is mooi geweest! wij gaan sluiten !

¨Na 12,5 jaar in het Oude Dorp en na ruim 45 jaar als ondernemer in de bloemendetailhandel is het mooi geweest voor Coen. Het intensieve vak zorgt ervoor dat het tijd wordt om het wat rustiger aan te gaan doen¨.

Wij zijn ontzettend dankbaar???? voor het vertrouwen dat wij al die jaren hebben gekregen van onze klanten, zowel particulier als zakelijk en hopen jullie voorlopig nog veel in onze winkel te mogen ontvangen voor een mooi boeket ????!

De winkel is nog geopend tot en met zaterdag 28 september 2024! Vanaf 2 april is het niet meer mogelijk om Piggy punten te sparen. Reeds gespaarde Piggy punten kunnen tot 1 september 2024 worden ingewisseld voor de vaste beloningen uit het systeem. Vanaf 2 april geeft men geen cadeaubonnen meer uit. De eigen cadeaubonnen kunnen tot en met 28 september 2024 worden ingeleverd. (niet inwisselbaar voor contanten) Dus zoek nog snel al je laatjes door!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.