Jong en oud kan weer griezelen in Nieuwerkerk tijdens de jaarlijkse Halloween-optocht

In de donkere oktobermaand ontbreekt ook dit jaar de grote Halloweenoptocht in Nieuwerkerk aan den IJssel niet. Op vrijdagavond 27 oktober zal het er weer spookachtig aan toe gaan in de straten van ons mooie dorp.

De start zal zijn om 18:45 uur bij Verhage Dorrestein. Verkleed als spook, heks of andere enge gedaante loopt men een vernieuwde route. Zo zal het ook flink griezelig zijn tijdens het lopen in de Dorpsstraat in het Oude Dorp van Nieuwerkerk. Langs de Ringvaart en door de Polderdreef komt men uiteindelijk uit bij speeltuin De IJsselkids waar het een flink feestje beloofd te gaan worden. Op het basketbalveld achter de speeltuin is er dan een optreden van Rend dance. Verder zijn er leuke prijsjes voor de leukste outfits en kan men op de foto.

De route door Nieuwerkerk wordt begeleid door vele vrijwilligers, de verkeersregelaars van stichting Evenement zullen het verkeer regelen zodat iedereen veilig de straat op kan.

Inschrijven kan vanaf nu bij snackbar Verhage in Dorrestein en The Game Inn in het Oude Dorp. Meedoen aan het evenement is gratis. Bij beide inschrijfpunten staat dit jaar een potje waar u een vrijwillige bijdrage kan leveren voor dit feestje. Speeltuinvereniging De IJsselkids doet dit aangezien de vereniging dit jaar minder subsidie krijgt van de gemeente Zuidplas.

Online inschrijven is ook mogelijk en kan via de onderstaande knop:

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.