Actie doneer een cadeau begonnen

Ook dit jaar organiseren de stichting Cupcakes voor Kids en de Cadeaukast (stichting ZO!) weer een sinterklaasfeest voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs. Ze hebben via sponsors al drinken en wat te eten kunnen regelen. De feestlocatie ligt ook vast en DJ piet staat al klaar om op te treden.

Ze zijn nog wel op zoek naar nieuwe cadeautjes, deze kunt u kopen en inleveren bij Hema, Blokker en Zeeman (allemaal in de Reigerhof te Nieuwerkerk), The Game
Inn (Dorpsstraat 20 te Nieuwerkerk), Primera Moordrecht (De smidse 47 te Moordrecht) en M-schmink (via webshop – kies bij het afrekenen voor “afhalen in winkel” en zet in het opmerkingen veld “voor cupcakes voor kids”, betaal online en zij zetten het apart voor de stichting) . Mocht u nog nieuwe cadeautjes hebben liggen dan mag u deze ook inleveren bij een van de fysieke winkels. Inleveren kan tot en met zaterdag 25 november 2023!

Mocht u niet weten wat de kinderen leuk vinden, dan kunt u ook een digitaal donatie doen via onderstaande betaalverzoek. (staat standaard 5 euro in, maar dat is aan te passen naar elk willekeurig bedrag). https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=pUKqRd1sRTmZndEX76kNtA

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.