Buurtbewoners zorgen voor een griezelige Dalenbuurt

Ook dit jaar pakte vele buurtbewoners in meerdere straten in Nieuwerkerk aan den IJssel uit tijdens Halloween. Naast straten in onder andere de Essen, de Mossen spookte het afgelopen zaterdag 28 oktober ook behoorlijk in de Dalenbuurt.

De initiatiefnemers Colinda Both en Danielle Kemp zagen de aanmeldingen daar de afgelopen dagen al flink oplopen en nadat er steeds meer buurtbewoners besloten zich aan te sluiten bij dit lokale initiatief kon deze avond niet anders dat 1 groot succes worden. 

Maar liefst 36 huizen waren aangemeld bij de organisatie welke welkom waren om een griezelig bezoek te brengen. De keuze was simpel, ¨trick or treat¨ als je durfde…Dat de bewoners steeds meer uitpakken met deze buurtinitiatieven bewijzen deze griezelige foto’s.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.