Inloop avonden Zuidplas aardgasvrij geannuleerd

De komende inloopavonden, met als onderwerp Zuidplas aardgasvrij, voor inwoners van de gemeente Zuidplas worden voorlopig geannuleerd. De opkomst van de eerste avond op 28 september – afgelopen donderdag over Esse Hoog in Nieuwerkerk aan den IJssel, was zodanig groot dat het niet mogelijk was om iedereen goed te woord te staan. Dit laat de gemeente Zuidplas weten in een uitgaand persbericht.

Zuidplas wil als eerste stap bij het opstellen van de uitvoeringsplannen Zuidplas aardgasvrij 3 inloopavonden organiseren. Omdat is gebleken dat door de hoge opkomst niet ieder goed te woord kon worden gestaan is het plan nu om op korte termijn een online bijeenkomst te organiseren.

De komende inloopavonden voor Moerkapelle (donderdagavond 5 oktober) en Zevenhuizen (donderdagavond 12 oktober) komen dus te vervallen. De bewoners van Moerkapelle, Zevenhuizen en Esse Hoog in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn hiervan per brief op de hoogte gesteld en zullen spoedig een uitnodiging voor de voor de online bijeenkomst ontvangen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.