Lotgenotencontact niet-aangeboren hersenletsel

Png colorful puzzle brain clipart

Vereniging Gezondheidsregio Midden Holland organiseert een lotgenotenbijeenkomst over omgaan met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het thema is deze keer ‘de onzichtbare gevolgen’. U kunt in gesprek met ambassadeurs en een ervaringsdeskundige van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en met lotgenoten. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? En hoe lossen zij problemen op? Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Ook mensen met MS of Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 25 oktober om 15.15-16.45 uur. Inloop vanaf 15.00 uur. De bijeenkomst is in de Huiskamer, Bernardhof 400, Gouda. Aanmelden kan per mail via info@gedeeldezorgmh.nl (of eventueel telefonisch via 06-48133312). Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt.

Aansluitend is in de Huiskamer het NAH Soep-uurtje voor mensen met NAH en hun mantelzorger, dat door Mantelzorg Centraal wordt georganiseerd. Hiervoor kunt u zich aanmelden via 0182-4174. Meer informatie via www.mantelzorgcentraal.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.