Voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

Gedeelde Zorg en Hersenletsel.nl organiseren een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens is er gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: Thuis met hersenletsel en dan? Welke mogelijkheden zijn er voor ondersteuning als je thuis bent gekomen na het oplopen van hersenletsel? Thuis ga je vroeg of laat ervaren wat de gevolgen zijn van het letsel, hoe ga je hiermee om en waar vind je eventueel hulp voor jou en/of jouw partner? Tijdens deze bijeenkomst worden ervaringen gedeeld en krijg je een beeld van de mogelijkheden van hulp in Midden-Holland. Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom.

De bijeenkomst is op woensdag 20 september om 16.15-17.15 uur in de Bestuurskamer (begane grond) van het Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, Gouda. De inloop is vanaf 16.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is vereist en kan via: info@gedeeldezorgmh.nl. Indien u niet over internet beschikt kan dit via 06-48133312. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u wilt deelnemen. Ook kunt u eventuele vragen van tevoren alvast doorgeven.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.